Moş Crăciun a sosit pentru aproape 800 de copii ai navigatorilor

420
1

Articole de la același autor

În weekend, Moș Crăciun a sosit încărcat cu multe daruri pentru copiii lupilor de mare. El a poposit la sediul Seamen’s Club Constanța al Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN), pentru micuții care l-au așteptat cu mari emoții și nerăbdare. Înainte de minunata vizită a moșului, cei mici s-au distrat și amuzat copios cu membrii trupei „Suflețel”, condusă de inegalabila Mădălina Petrencu. Au cântat, au dansat și au petrecut o zi superbă.

De peste 30 de ani, Moș Crăciun vine neîncetat la Sindicatul Liber al Navigatorilor, oferindu-le celor mici cele mai frumoase cadouri. Pentru a simți și mai mult spiritul sărbătorilor, în ultimii zece ani, au fost organizate serbări pentru copiii navigatorilor membri de sindicat, mai puţin în perioada pandemiei, când activitățile de acest gen au fost interzise.

Anul acesta chiar, SLN a înregistrat un record - aproape 800 de copii au primit cadouri de la sindicat. Totodată, a avut și un record de copii într-o singură familie - șapte la număr, și toți minori. „Noi sperăm ca în anii următori să putem organiza un eveniment și mai frumos. La sfârşitul acestui an, am avut invitaţi la serbare şi trei copii din Ucraina, pentru a petrece momente frumoase alături de noi şi de alţi micuţi”, a declarat liderul SLN, Adrian Mihălcioiu. 



Comentează știrea

Eu
19 decembrie 2022
Bla bla

20 -25 copii in sala,780 așteaptă afară,nu e loc .......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9534 secunde