Mult soare și maxime de 33 de grade Celsius, în week-end, la Constanța

112
Mult soare și maxime de 33 de grade Celsius,  în week-end, la Constanța - vremea-1371829902.jpg

Articole de la același autor

În week-end vine din nou canicula pe litoral. Temperaturile cresc vertiginos și vor depăși 30 de grade Celsius. Vremea va fi numai bună de plajă cu mult soare și vânt moderat.

Sâmbătă, la Constanța, cerul va fi senin, vântul doar va adia, iar maxima termică va atinge 31 de grade Celsius. Peste noapte norii se țin departe și termometrele vor indica minimum 19 grade. Duminică va fi din nou senin, doar că se va încălzi și mai tare, până pe la 33 de grade Celsius. Noaptea va fi și ea caldă, cu minimum 20 de grade în termometre și cer senin.

De luni, 24 iunie, se mai răcorește puțin, valorile termice urmând să scadă sub 30 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. Sunt șanse mici de precipitații toată săptămâna viitoare, dar nu este exclus să apară și fenomene de instabilitate atmosferică.

În restul țării, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară după-amiază pe arii restrânse în sud și sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în vestul, nordul și parțial centrul țării, precum și în zona de munte, unde, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, local, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 36 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade. Indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic în cea mai mare parte a Banatului și a Olteniei, local în Crișana și Muntenia și, izolat, în sudul Moldovei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3022 secunde