Patronii stației GPL din Crevedia vor să reconstruiască casele afectate de explozii. Localnicii chemați la discuții

217
Patronii stației GPL din Crevedia vor să reconstruiască casele afectate de explozii. Localnicii chemați la discuții - id230731inquamphotosgeorgecalins-1693750573.jpg
Sinistrații din Crevedia care și-au pierdut locuințele după tragedia de sâmbăta trecută, soldată cu trei morți și zeci de răniți, vor fi față în față cu reprezentanții firmei care deține fosta stație GPL. Un document publicat duminică, semnat de cei doi administratori, Ionuț Doldurea și Cosmin Stînga, arată că societatea FLAGAS se oferă să plătească toate daunele și chiar să reconstruiască toate casele distruse total sau parțial.


Luni la prânz, la primăria din Crevedia, care a publicat acest document pe rețelele sociale are loc o întâlnire între localnicii interesați și doi reprezentanți ai companiei.


Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că, în urma exploziilor de la staţia GPL de la Crevedia, 10 case sunt distruse, iar alte 75 au fost avariate, conform datelor centralizate la nivelul autorităţilor din Dâmboviţa, relatează Digi24.


În urma suflului celei de-a doua explozii au fost avariate şi autospeciale ale pompierilor dar şi unul dintre roboţii de intervenţie.


Firma Flagas SRL îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal, Ionuţ Daniel Doldurea. Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%).






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9129 secunde