Peste 100 de programe de formare profesională, organizate în februarie

299
Peste 100 de programe de formare profesională, organizate în februarie - programe-1706277494.jpg

Articole de la același autor

În luna februarie, vor fi organizate 102 de programe de formare profesională, implementate de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Cursurile sunt destinate unui număr de 1.486 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului București.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: agent securitate – 188 de persoane; referent resurse umane - 144 de persoane; îngrijitor spații verzi – 98 persoane; ajutor bucătar - 84 de persoane; lucrător comercial - 70 persoane; operator introducere, validare și prelucrare date – 70 de persoane; bucătar – 56 de persoane; instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze - 56 de persoane; coafor – 42 de persoane; femeie de serviciu – 42 de persoane.

Judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri în luna februarie, cu număr mare de participanţi, sunt: Suceava (126 de persoane), Dâmbovița (126 de persoane), București (98 de persoane).

Pentru detalii, românii interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul instituției, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4051 secunde