Primăria Constanța caută recenzori. Iată câţi bani puteţi câştiga

542
Primăria Constanța caută recenzori. Iată câţi bani puteţi câştiga - recenzori-1653915993.jpg
Perioada de autorecenzare a populaţiei s-a încheiat, iar acum Primăria Municipiului Constanța încheie contracte de prestări servicii pentru recenzorii care vor realiza colectarea datelor recensământului populației și locuințelor din oraşul nostru. Plata acestora se face în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1071/2020 și se face în funcție de numărul de chestionare completate prin interviu față în față, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade diferite. Acestea au un tarif de şapte lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”, inclusiv „Secțiunea pentru recenzarea spațiului de locuit”.

Pentru cei interesaţi, condițiile pentru contractarea serviciilor sunt următoarele: vârsta minimă de 18 ani împliniți la data selecției; minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu); să nu aibă cazier judiciar; să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete; abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată; rezistenţă la stres şi lucru sub presiune etc.

Expertiza în domeniul statisticii, al administrației publice, experiența de operator statistic sau ca personal RGA (recensământul general agricol), reprezintă un avantaj. Pentru includerea în baza de date a recenzorilor și realizarea selecției sunteţi rugaţi să completați chestionarul din link-ul de mai jos (sau scanați codul QR cu un dispozitiv mobil): https://forms.gle/GLy67bu3fNzR4mKH7.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5624 secunde