Restricții de circulație în zona peninsulară, de Revelion

1336
Restricții de circulație în zona peninsulară,  de Revelion - restrictii-1482938772.jpg
Pentru al doilea an la rând, constănțenii sunt invitați să petreacă Revelionul în Piața Ovidiu. Autoritățile locale au pregătit un spectacol cu muzică bună, lumini și multe artificii, care să marcheze în stil măreț trecerea în noul an.

Atenție, însă, mai bine vă lăsați mașinile acasă, pentru că în seara de 31 decembrie circulația autovehiculelor în zona peninsulară va fi restricționată. Nu se va putea circula pe strada Ecaterina Varga, începând cu intersecția cu strada Negru Vodă, pe bulevardul Tomis, începând de la intersecția cu strada Traian, pe strada Vasile Alecsandri, începând de la bulevardul Tomis și pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, începând de la strada Remus Opreanu.

Restricția se aplică de sâmbătă seară, de la ora 18.00, și până duminică dimineață, la ora 2.30. În același interval orar, pentru a facilita accesul mijloacelor auto de intervenție, constănțenii sunt rugați să nu staționeze pe mai multe artere din zonă. Este vorba despre strada Vasile Canarache, strada Traian, de la strada Sulmona spre Piața Ovidiu, bulevardul Tomis, de la strada Sulmona spre Piața Ovidiu, strada Mircea cel Bătrân până la intersecția cu bulevardul Ferdinand, strada Marcus Aurelius, de la strada Sulmona spre Piața Ovidiu, strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, de la strada Crângului spre Piața Ovidiu, strada Arhiepiscopiei, de la strada Crângului spre Piața Ovidiu și strada Petru Rareș.

De asemenea, pentru asigurarea fluenței traficului și pentru evitarea incidentelor ce pot apărea în timpul sosirii și plecării publicului, spectatorii și riveranii sunt rugați să parcheze autoturismele pe strada Traian, în zona Judecătoriei, pe strada Termele Romane, în parcarea de la Poarta 1, pe bulevardul Regina Elisabeta și în Portul Tomis.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2798 secunde