Constănțenii vor lux! Anul Nou vine pe plajă sau la schi, în străinătate

311
Constănțenii vor lux! Anul Nou vine pe plajă sau la schi, în străinătate - constantenii-1482938712.jpg

Articole de la același autor

Sute de constănțeni au ales să își petreacă vacanța de iarnă pe tărâmuri exotice, plajele de destinație fiind cele din Maldive, Cancun, Seychelles sau Phuket.

Potrivit reprezentanților unei cunoscute agenții de turism, petrecerea sărbătorilor mai aproape de casă, în Europa, este opțiunea pe care au mers șase din zece români, aceștia alegând piețe de Crăciun precum Budapesta, Viena sau Praga. De altfel, în aceeași categorie intră și românii care aleg să facă schi la Kopaonik, Tirol sau Bansko. Romantismul nu lipsește din sângele celor care vor ceva mai special, așa că city break-ul la Paris, Milano sau Veneția a fost una dintre alegerile românilor care vor petrece sărbă-torile peste hotare.

Numai 15 la sută dintre cei care au ales pachetele agenției de turism cu pricina preferă destinațiile românești precum Straja, Poiana Brașov, zonele Maramu-reșului sau Bucovinei.

Ofertele last minute, încă la mare căutare

Dacă încă nu v-ați hotărât unde să petreceți trecerea dintre ani, mai există oferte de Revelion la Kopaonik, care nu vă costă mai mult de 400 euro pentru o persoană.

"În acest pachet, sunt incluse cinci nopți de cazare cu demipen-siune și cină festivă. Dacă preferați să vă faceți Revelionul într-o destinație mai caldă, stațiunea Hurghada din Egipt vă așteaptă de la 660 euro de persoană, pentru șapte nopți de cazare la Hotel Sivas Grand Beach, de patru stele, cu taxe, all inclusive, transferuri, transport avion din Budapesta incluse", explică Cristian Rusu, directorul executiv al agenției de turism.

În schimb, dacă Revelionul petrecut într-o țară pe rit vechi este alegerea dumneavoastră, atunci Moscova poate fi o destinație destul de bună pentru cei nehotărâți. Așa se face că, de la 775 de euro de persoană, puteți vedea Rusia. În acest preț, aveți incluse transport avion, transferuri, taxe, șase nopți de cazare cu mic dejun și însoțitor grup.

Profilul românului care pleacă în vacanță

Cuplurile sunt de obicei cele care aleg să își petreacă o vacanță în afara confortului casei proprii. De asemenea, 30 la sută din clienți sunt familii cu copii. Doar 20 la sută dintre clienți sunt tineri până în 35 de ani, care preferă Crăciunul sau Revelionul pe schiuri sau pe nisipul fierbinte al unei plaje exotice. Părinții sau bunicii sunt ultima categorie de clienți, în această perioadă.

Dacă ne uităm la perioada în care și-au făcut rezervările, aproape jumătate au ales să își rezerve vacanța de iarnă în luna octombrie, în timp ce 30 la sută au fost ceva mai precauți și și-au rezervat încă din septembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2921 secunde