Trucul prin care să scapi de curentul din casă pe timpul iernii

97
Trucul prin care să scapi de curentul din casă pe timpul iernii - frig-in-casa-1705502750.jpg

Articole de la același autor

Dacă simți că ferestrele din locuința ta nu fac față curentului în sezonul rece și că plătești factura la căldură fără folos, apelează la specialiști și află cum se reglează geamurile pentru o izolație completă.

În primul rând, este important să știi că geamurile termopan oferă posibilitatea de funcționare în regim de iarnă sau de vară. Astfel, reglat în regimul de iarnă, geamul termopan păstrează mai mult timp aerul cald în interior. În momentul în care specialistul a făcut montajul termopanelor, el le-a setat în regimul standard, astfel încât ferestrele să își îndeplinească funcția în mod optim, indiferent de anotimp. Potrivit specialiștilor, prin reglarea corespunzătoare, curentul nu va mai intra în locuință și se asigură și o durată de viață mai lungă a geamurilor.

În primul rând, verificați dacă există curenți de aer. De asemenea, este bine de știut că șuruburile de reglare ale ferestrelor se află de obicei în partea de jos a ramei geamului, în dreptul garniturii de cauciuc. Utilizați o cheie imbus pentru a roti șuruburile și rotiți șuruburile câte puțin la fiecare dată. Specialiștii spun că nu este necesar să fie strânse sau slăbite prea mult. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5962 secunde