Vestitorii primăverii. Trei tenori, în concert la Maritimo

264

Articole de la același autor

Și week-end-ul acesta, Maritimo Shopping Center îi așteaptă pe constănțeni la cumpărături sau doar la o plimbare, în căutare de idei, o masă altfel decât acasă sau un film și o muzică bună. Și pentru că luna martie a debutat cu sărbători închinate femeii, Maritimo celebrează sensibilitatea și frumusețea prin artă și vă invită la un super-eveniment, sub bagheta maestrului Ioan Tița Bibu, un artist cunoscut și îndrăgit de publicul constănțean de toate vârstele. Evenimentul se intitulează "Vestitorii primăverii: trei tenori în concert la Maritimo!". 


Cei trei tenori, Andrei Baican, Doru Iftene și Marius Eftimie, binecunoscuți la nivel național, vor fi acompaniați de orchestra condusă magistral de maestrul Ion Tița Bibu. 


Așadar, doamnele și domnișoarele sunt invitate la Maritimo în acest week-end, pentru a-și celebra ziua cu un concert-cadou, un minunat mărțișor muzical: voci profesioniste, interpretând arii celebre, cu un ex-traordinar acompaniament orchestral și cu surprizele artistice care au devenit deja marca maestrului Tița. 


Evenimentul se va desfășura în zona food-court, vineri, 11 martie, începând cu ora 18.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 28 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert anulat, la Constanța. Iată motivul
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Armonii de chitară și violoncel
Pagina a fost generata in 0.5245 secunde