Pregătiri pentru campania agricolă de recoltare

Video Toate drumurile intens circulate din Portul Constanţa vor fi asfaltate

582
Toate drumurile intens circulate din Portul Constanţa vor fi asfaltate - 1-1711438424.jpg
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) Constanţa începe asfaltarea tuturor drumurilor intens circulate din Portul Constanţa, lucrările urmând să se concentreze pe legăturile cu autostrada A4, inclusiv podul hobanat peste Canalul Dunăre-Marea Neagră.


„În perioada imediat următoare, CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa va începe asfaltarea tuturor drumurilor intens circulate din Portul Constanţa. Lucrările de asfaltare se vor concentra pe legăturile cu autostrada A4, inclusiv podul hobanat peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, precum şi pe partea de nord a Portului Constanţa.


Vor fi asfaltate 22 de sectoare de drum, printre care drumul dintre Poarta 7 şi Poarta 9, afectat de traficul camioane, drumul care face legătura cu podul de la Poarta 5, drumul spre silozurile «Anghel Saligny», accesul spre danele 43 şi 44, accesul la noua parcare de la rădăcina molului 3.


Toate lucrările, care totalizează peste 31.000 metri pătraţi de suprafaţă asfaltată, se vor derula pe durata a două luni, pentru ca toate drumurile să fie pregătite pentru afluxul de camioane determinat de viitoarea campanie agricolă”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, 26 martie, de reprezentanţii companiei.


În prima fază a lucrărilor, vor fi prioritare toate legăturile cu autostrada A4, apoi şantierele se vor muta spre nordul portului.
Valoarea totală a lucrărilor este de 1.838.400 lei, fără TVA, sumă asigurată din surse proprii ale Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.507 secunde