Oportunităţi de afaceri. Misiune economică austriacă, în Portul Constanţa

182
Oportunităţi de afaceri. Misiune economică austriacă, în Portul Constanţa - 1-1710252404.jpg

Articole de la același autor

Portul Constanța a fost, marţi, 12 martie, gazda unei misiuni economice austriece, organizată de Ambasada Austriei în România.

Directorul general al Companiei Naţionale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Mihai Teodorescu, le-a prezentat oamenilor de afaceri austrieci contextul actual și investițiile majore care sunt focusate către Portul Constanța, amintind de aprobarea, recent, de către Guvern a celei mai mari investiții din ultimii 30 de ani, respectiv dezvoltarea molurilor III și IV S cu o valoare de peste 1 miliard de euro.

„Misiunea economică, dedicată firmelor austriece și reprezentanțelor lor din România, s-a axat pe următoarele domenii de interes: logistică și transport, infrastructură portuară, soluții IT și soluții pentru digitalizare și automatizare.

Scopul acestei acțiuni este de a oferi firmelor din Austria o vedere de ansamblu asupra importanței României ca centru logistic și de a le facilita încheierea de noi parteneriate cu firme locale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de companie.

După un tur al portului Constanța, delegații firmelor austriece au avut întâlniri cu reprezentanții comunității portuare și au stabilit relații de afaceri în domeniile de interes. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6576 secunde