Academia Gheorghe Hagi a prelungit cu trei ani parteneriatul cu sponsorul principal

206
Academia Gheorghe Hagi a prelungit cu trei ani parteneriatul cu sponsorul principal - farul-sponsor-1698067633.jpg

Articole de la același autor

Academia de fotbal Gheorghe Hagi a prelungit cu trei ani parteneriatul cu OMV Petrom, contractul cu sponsorul principal având opţiunea de prelungire pe încă doi.

Preşedintele clubului Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că parteneriatul asigură peste jumătate din bugetul anual al academiei.

„Ne bucurăm să anunţăm prelungirea parteneriatului cu OMV Petrom, cel semnat în urmă cu trei ani. Parteneriatul validează ceea ce facem noi, la Constanţa, dar în acelaşi timp ne şi obligă foarte mult să facem performanţă. Noul parteneriat a fost semnat pe trei ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă doi. Din punct de vedere financiar pot spune că acesta este mai bun decât precedentul pentru că şi costurile au crescut foarte mult. Este sponsorul principal şi acoperă undeva la cel puţin jumătate din costurile totale ale Academiei Gheorghe Hagi. Suma contractului cu partenerul nostru este confidenţială”, a menţionat Popescu.

„Pe lângă partea operaţională, o parte din sumele pe care le încasăm de la partenerul nostru le investim şi în infrastructură. Pentru că ne dorim ca în fiecare an să creştem numărul copiilor care vin la noi la academie. La echipele naţionale de juniori ale României, aproximativ 20-30% din jucători vin de la Academia Gheorghe Hagi. Şi ne bucurăm că la ultimul congres FIFA academia noastră a fost dată ca exemplu la nivel mondial”, a explicat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde