Farul va avea viaţă grea cu Helsinki. Finlandezii s-au distrat în ultima etapă din campionat

248
Farul va avea viaţă grea cu Helsinki. Finlandezii s-au distrat în ultima etapă din campionat - farul-helsinki-1692793526.jpg

Articole de la același autor

Farul Constanța s-a calificat în play-off-ul Conference League, unde va da peste cei de la HJK Helsinki. Înainte de a se deplasa în România, pentru manșa tur care va avea loc la Ovidiu, trupa finlandeză nu a avut emoții în campionat, câștigând cu 3-1 în jocul care a avut loc duminică, după trei goluri marcate în 6 minute.

Farul Constanța a fost prima echipă din România ajunsă în acest sezon în play-off-ul Conference League. Campioana României s-a calificat după ce a trecut cu scorul general de 5-0 de Flora Tallinn.

În returul de la mijlocul săptămânii, echipa lui Gică Hagi s-a impus cu

2-0 în deplasare, cele două goluri fiind marcate de Rivaldinho și Budescu, acesta din urmă reușind o adevărată bijuterie de gol, una dintre cele mai frumoase ale startului de sezon din Europa.

În continuare, pentru un loc în grupele Conference League, Farul va juca împotriva celor de la HJK Helsinki, care au fost învinși în Europa League de FK Qarabag. Meciul dintre Farul şi Helsinki va avea loc joi, cu începere de la ora 20:00, la Ovidiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6103 secunde