Academia Hagi a oferit cadouri elevilor cu cerinţe educative speciale

162
Academia Hagi a oferit cadouri elevilor cu cerinţe educative speciale - 1-1654073345.jpg

Articole de la același autor

Marţi, 31 mai, s-a desfăşurat activitatea „Campionii speciali”, înscrisă în calendarul proiectului judeţean „Învăţ să fiu campion”, desfăşurat în anul şcolar 2021-2022. Evenimentul a fost găzduit de Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius” din Constanţa.

Proiectul este coordonat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în parteneriat cu Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius” şi Academia Hagi. Evenimentul presupune implicarea elevilor cu cerinţe educative speciale în activităţi de tip nonformal şi promovarea stării de bine în rândul acestora. La acţiune, au participat cadre didactice, atât din învăţământul preuniversitar special, cât şi cel universitar.

Din partea Academiei Hagi, a participat grupa de copii născuţi în anul 2009, pregătită de antrenorul Cosmin Constantin.

XXX

În anul financiar 2021, cluburile din Liga I au înregistrat cheltuieli în propriile academii de copii şi juniori în sumă totală de 7,5 milioane de euro, o medie de 467.000 euro/club. Suma reprezintă o creştere cu 2,2 milioane euro faţă de anul 2020, informează Federaţia Română de Fotbal.

Topul cluburilor cu cele mai mari sume alocate în 2021 centrelor de copii şi juniori este alcătuit din FCSB, Farul Constanţa şi Universitatea Craiova. Cele trei cluburi au alocat împreună 3,4 milioane de euro, reprezentând 45% din totalul de 7,5 milioane de euro.

Foto: academiahagi.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7988 secunde