Alexandra Stan, invitat special la Constanța Street Play

326
Alexandra Stan, invitat special la Constanța Street Play - alexandrastan-1467994516.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, pe esplanada Perla din stațiunea Mamaia, va avea loc ultima etapă din circuitul național de streetball 3x3 Superbet Tour. Începând cu acest an, Constanța Street Play va face parte din circuitul național de baschet 3x3, iar echipa câștigătoare se va califica pentru marea finală care va avea loc în București, între 26 și 28 august. 


Cântăreața originară din Valu lui Traian Alexandra Stan va fi prezentă la această competiție pentru a-i susține pe par-ticipanți, baschetul fiind una din pasiunile sale. 


Tot sâmbătă, vom avea parte și de un spectacolul oferit de una din cele mai tari trupe de freestyle din lume, Da Move, dar și de un meci demonstrativ între naționala de baschet 3x3 și handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța, precum și nu-meroase concursuri cu premii pentru public. Sâmbătă, la ora 9, se va da startul competiției, urmând ca, pe tot parcursul zilei, să se desfășoare meciurile categoriilor U14, U18 și Open, alături de meciuri demonstrative și show-ul de freestyle al celor de la Da Move. 


Duminică, 10 iulie, de la ora 9 până la ora 13, se vor disputa fazele eliminatorii ale celor patru categorii de vârstă (U14, U18, Open și +35), iar între orele 17-21, vor avea loc finalele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.403 secunde