Alexandru Preda, "delfinul" de bronz de la Palatul Copiilor

347
Alexandru Preda,

Articole de la același autor

Bazinul olimpic de la Reșița a găzduit, timp de trei zile, întrecerile Campionatului Național școlar de natație destinat cadeților (12-14 ani). La această competiție, au fost prezenți doar sportivi legitimați la cluburile sportive școlare și liceele cu program sportiv, scopul organizatorului reuniunii nautice, Ministerul Tineretului și Sportului, fiind evaluarea acestora prin prisma rezultatelor obținute. 


Palatul Copiilor Constanța s-a prezentat la startul acestui concurs cu șase sportivi: Alexia Drăgan, Stelian Chiriță, Mario Timoc - 12 ani, Damian Bizadea, Alexandra Tănase - 13 ani și Alexandru Preda - 14 ani, pre-gătiți de antrenorul emerit Octavian Tileagă. 


Cel mai bine s-a descurcat Alexandru Preda, care a obținut două medalii de bronz în probele de 50 m bras și 100 m bras, la capătul unor curse în care și-a stabilit noi recorduri personale. 


"Sunt foarte mulțumit de performanța lui Alex Preda, fiindcă a dat tot ce a avut mai bun și a reușit să prindă două podiumuri. A avut concurență serioasă, însă a reușit să se concentreze destul cât să pună mâna pe medalii. Per ansamblu, a fost o competiție reușită, chiar dacă, personal, mi-aș fi dorit un progres mai vizibil al tuturor copiilor. Ei sunt în perioada de creștere și trebuie să fim atenți cum se vor dezvolta. Când ești talentat și muncitor, nu ai cum să nu reușești performanțe bune. Trebuie doar să îți dorești cu adevărat să fii acolo sus", a declarat profesorul Octavian Tileagă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1129 secunde