Automobilism / Nu-i zăpadă! Winter Rally Covasna 2023 se amână pentru 24-25 februarie

154
Automobilism / Nu-i zăpadă! Winter Rally Covasna 2023 se amână pentru 24-25 februarie - 1-1674051374.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere condițiile meteo nefavorabile pentru organizarea Winter Rally Covasna 2023 (competiție destinată traseelor înzăpezite), programată inţial în perioada 3-5 februarie, organizatorii au decis să reprogrameze evenimentul pentru zilele de 24 şi 25 februarie, informează Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

„Ne aflăm într-o situație foarte neplăcută, din cauza lipsei zăpezii și a înghețului. De-a lungul timpului, competiția noastră și-a câștigat reputația datorită drumurilor înzăpezite și acoperite de un strat consistent de gheață, perfect favorabil anvelopelor speciale.

De data aceasta, suntem forțați de împrejurări să regândim întreg desfășurătorul raliului, ceea ce se traduce prin amânarea acestuia pentru o dată ulterioară în aceeași lună calendaristică. Nu rămâne decât să sperăm că pentru noua dată aleasă vom avea un strat suficient de zăpadă pentru a găzdui o nouă ediție de succes”, a declarat Arpad Simona, președintele clubului sportiv Auto Crono, organizator al raliului.

Foto: Federaţia Română de Automobilism Sportiv / fras.ro / ABimages.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5247 secunde