Baschet / Adversari puternici pentru echipele româneşti, în FIBA Europe Cup

168
Baschet / Adversari puternici pentru echipele româneşti, în FIBA Europe Cup - 1-1657870689.jpg

Articole de la același autor

Echipele româneşti de baschet care vor evolua în sezonul viitor al FIBA Europe Cup şi-au aflat adversarele, în urma tragerii la sorţi efectuate la Munchen.

SCM U Craiova va juca încă din faza preliminară, CSM CSU Oradea este acceptată direct în faza grupelor, ca şi CSO Voluntari, în cazul în care vicecampioana României va părăsi prematur Liga Campionilor, informează Federaţia Română de Baschet.

SCM U Craiova va juca în prima fază cu BC CBet Jovana (Lituania), iar în cazul în care va trece de gruparea baltică, echipa din Bănie va evolua în semifinale contra echipei austriece Kapfenberg Bulls. Într-o eventuală finală a turneului preliminar (27-30 septembrie), formaţia craioveană va întâlni una dintre echipele venite de pe partea cealaltă a tabloului, respectiv KB Prishtina (Kosovo), BC Kalev (Estonia) sau Cedevita Junior (Croaţia).

În cazul în care va câştiga finala turneului preliminar B, Craiova va evolua în Grupa F, alături de Donar Groningen, New Basket Brinsidi şi o echipa din preliminariile BCL (Brose Bamberg, Norkkoping Dolphins sau Budivelnik).

CSM CSU Oradea a fost repartizată în Grupa E, alături de Unicaja Malaga, Kangoeroes Mechelen (Belgia) şi câştigătoarea turneului preliminar D.

CSO Voluntari va face parte din Grupa H, alături de Tofaş Bursa, Hakro Merlins Crailsheim (Germania) şi o echipa din preliminariile BCL (Norkkoping Dolphins sau Budivelnik).

Sezonul regulat al va FIBA Europe Cup debuta în data de 12 octombrie.

Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0073 secunde