Baschet / Echipele României vor juca în Bucureşti la turneele FIBA 3X3 Nations League U21 Europe Est

112
Baschet / Echipele României vor juca în Bucureşti la turneele FIBA 3X3 Nations League U21 Europe Est - 1-1657711764.jpg

Articole de la același autor

După ce primele trei turnee din cadrul conferinţei est-europene a FIBA 3x3 Nations League U21 au avut loc la Kaunas, întreceri la care naţionala feminină de tineret U21 a României a avut o evoluţie notabilă, caravana participantelor va sosi, în week-end, la Bucureţti, urmând să evolueze în cadrul altor trei turnee, programate pentru perioada 15-17 iulie, informează Federaţia Română de Baschet.

La startul întrecerilor de la Bucureşti vor fi prezente echipele masculine şi feminine ale Austriei, Cehiei, Estoniei, Lituaniei, Poloniei şi României, acestea fiind distribuite pentru prima fază a întrecerilor în două grupe. Astfel, la Turneul 4, care va avea loc în data de 15 iulie, echipa feminină a României va evolua în Grupa B, alături de selecţionatele Estoniei şi Cehiei, în vreme ce echipa masculină a României va juca în Grupa A, alături de naţionalele Austriei şi Lituaniei.

În urma rezultatelor înregistrate la turneele de la Kaunas, topul conferinţei est-europene U21 este condus de Lituania, cu 270 de puncte, locul secund este ocupat de Polonia (210 p), iar România se află pe locul al treilea, cu 200 de puncte.

Turneul 5 se va desfăşura în data de 16 iulie, iar Turneul 6 este programat pentru data de 17 iulie 2022.

Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0603 secunde