Baschet / Proiectul Sports Nation, lansat oficial. Beneficiari, copii din medii defavorizate

140
Baschet / Proiectul Sports Nation, lansat oficial. Beneficiari, copii din medii defavorizate - 1-1636360195.jpg

Articole de la același autor

La începutul lunii noiembrie 2021, a avut loc lansarea proiectului Sports Nation - Pilot, derulat de Asociația Sword Nation în parteneriat cu Furim Institute (Oslo, Norvegia). Scopul proiectului este mobilizarea grupurilor vulnerabile din zone insuficient deservite prin atragerea copiilor către sportul de performanță.

Cu sprijinul Federației Române de Baschet, Federației Române de Scrimă și Federației Române de Rugby, proiectul Sport Nation - Pilot are ca obiectiv introducerea a 50 de copii provenienți din medii defavorizate în lumea sportului și susținerea dezvoltării profesionale continue pentru 10 antrenori din cele trei discipline sportive.

„Cei 50 de copii care iau parte la proiect vor beneficia de cele mai bune condiții și materiale pentru a se putea pregăti și dezvolta armonios în cadrul cluburilor la care se vor antrena, în timp ce antrenorii colaboratori, nominalizați de federațiile de specialitate, iau parte la o serie de workshop-uri pe tema «Sportul ca instrument de incluziune socială» facilitate de experți în psihologie sportivă și dezvoltare comunitară din Norvegia și România”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Baschet.

Foto: second.org 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8031 secunde