Callatis Mangalia a bătut-o cu 5-0 pe Inter

673
Callatis Mangalia a bătut-o cu 5-0 pe Inter - 3a53efee4953d1818c8f3d1561cd8fd7.jpg
Vice-liderul seriei secunde a Ligii a III-a la fotbal, Callatis Mangalia, a câștigat cu 5-0 (Kamara 2, Patane 2, Bardu) primul meci amical al pregătirii de iarnă, partidă jucată vineri, la Albești, cu Internațional Pecineaga, echipa clasată pe locul întâi în seria est a Ligii a IV-a constănțene.
Antrenorul principal al Callatisului, Erik Lincar, a început meciul cu: Bermudez - Fl. Stoica, Floricel, Răvoiu, Al. Iovănescu - I. Florea, Dimcea, Cogali - Al. Grigoraș, Patane, Ioviță. În partea secundă au evoluat: Marin - Țarălungă, Fl. Stoica, Bucur, L. Florea - Dimcea, Bolat, Ioviță - Bardu, Calagi, Kamara. A fost folosit și Dragomir, un fundaș stânga de la CS Eforie, însă nu a jucat al treilea portar din lot, Vlad Neagu.
"Terenul a fost destul de greu, dar m-a mulțumit angajamentul jucătorilor. Suntem în perioadă de acumulări și încă nu ne interesează în mod deosebit aspectele tehnico-tactice. Luni, plecăm în cantonamentul de la Izvorani, unde vom deplasa un lot de 21 de fotbaliști, dintre care trei portari. La Izvorani, vor mai veni câțiva jucători în probe", a declarat, pentru "Cuget Liber", Erik Lincar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Callatis părăsește Mangalia
Joi, 16 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunt sigur că vom promova"
Pagina a fost generata in 0.2596 secunde