Cine sunt remarcații Cupei de vară la squash

104
Cine sunt remarcații Cupei de vară la squash - cinesunt-1404750765.jpg

Articole de la același autor

Puțin și bun. Acesta a fost motto-ul Cupei de vară la squash, competiție desfășurată, zilele trecute, la Complexul West Side din incinta Maritimo Shopping Center.

A fost vorba de un turneu Open, la startul căruia s-au aliniat numai 16 jucători, din Constanța, București și Miercurea Ciuc. Un număr mai mic de participanți față de competițiile precedente, semn că vara și-a intrat deplin în drepturi.

Organizatorii - West Side și Aquafor - au structurat turneul pe două divizii, A și B. S-a jucat în sistem eliminatoriu, iar la final, clasamentele au fost următoarele: Divizia A: 1. Alexandru Dragomirescu (Constanța), 2. Vlad Roman (Constanța), 3. Florin Ghițulescu (București); Divizia B: 1. Florin Gulimănescu (Constanța), 2. Tamaș Rajz (Miercurea Ciuc), 3. Cătălin Crețu (Constanța).

Premiile oferite de organizatori au fost consistente: cupe, diplome, vouchere West Side (ore de squash) și filtre de apă.

"Sezonul competițional oficial de squash este închis, jucătorii sunt în vacanță, dar, pentru a-i menține în formă, organizăm asemenea concursuri amicale. La sfârșitul lunii iulie, vom găzdui un eveniment si-milar, iar sezonul oficial se va redeschide la sfârșitul lunii august", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele Asociației Club Sportiv Squash West Side Constanța, Ilie Bănică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1572 secunde