Constanța Streetplay Cazino, ultima șansă de calificare la turneul final

809
Constanța Streetplay Cazino, ultima șansă de calificare la turneul final - baschet3x329-1469968528.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 6 și 7 august, pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, va avea loc ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour, Constanța Streetplay Cazino. Evenimentul este ultima șansă de calificare pentru puternicul turneu internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc, în zilele de 13 și 14 august, la București, în Piața Universității.

Peste 200 de jucători sunt așteptați la eveniment, iar înscrierile se fac în limita a 50 de echipe, cumulat la toate categoriile de vârstă sau până joi, 4 august. Echipe din România, Polonia, Bulgaria sau Canada vor fi prezente la Constanța pentru a se duela la categoria Open Masculin, acolo unde marele premiu, pe lângă calificarea la Challenger, este de 5.000 de lei.

Dorian de la HaHaHa Production va fi invitatul special al turneului în meciul vedetelor, care va avea loc în cursul serii de duminică, și își va măsura forțele cu cel mai puternic om din România, Alex Arginteanu și cu membrii echipelor naționale de 3x3 ale României care se pregătesc pentru Campionatul European din luna septembrie, de la București. Raperii El Nino, Samurai, Gazah și Phunk B vor face și ei echipă la Constanța Streetplay, în cursul zilei de sâmbătă, fiind gata să dea ritmul turneului cu cele mai noi hituri.

v v v

Constanța Streetplay Cazinou, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociația Terra Semper Fidelis, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria și Consiliul Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3455 secunde