Școala Veche se impune la Constanța Street Play

396
1

Articole de la același autor

Cel mai important turneu de baschet 3x3 ajuns pe litoral, Constanța Street Play, și-a desemnat învingătorii, în ultima etapă a circuitului național de streetball 3x3 Superbet Tour.

La categoria Open masculină, unde premiul era de 5.000 de lei, formația Școala Veche a dispus, în ultimul act, de Rahova Finest, cu scorul de 18-13, și a pus mâna pe marele cec. Finaliștii au primit și ei din partea organizatorilor suma de 2.000 de lei. Echipa câștigătoare a fost formată din Mihai Văcărescu, Bogdan Stăncuț, Bogdan Sandu și Forreiter Szabolcs.

În competiția feminină Open, Ra De-vils a învins fără probleme, în finală, pe Cactus, cu 21-3. Ra Devils a fost compusă din baschetbalistele Anda Boltașu, Florina Diaconu, Andra Haas și Anca Sipoș. Cea din urmă a câștigat și concursul de aruncări de la distanță, primind din partea organizatorilor un bax de Gatorade și echipament sportiv.

La categoria 35+, formația Old Sayans a trecut de New Age cu scorul de 13-8. La U14 feminin și masculin, s-au impus Magic Stars și FC Rupe Tot, care au trecut în finală de Fireball (14-5), respectiv Punct și Virgulă (15-4). La U18 feminin, M.G.M.C. a trecut greu de formația Fructe de Mare, scor 5-3, iar la masculin, FBI și Păcătoșii au învins la limită echipa Oha, cu 13-12.

Evenimentul, marca Sport Arena Streetball, a fost organizat de Asociația Terra Semper Fidelis, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria și Consiliul Județean Constanța. 

Comentează știrea

Man
12 iulie 2016
Curiozitate

Cine-i ala micu' din stanga? Are masca sau asa arata el? :)))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.497 secunde