CS Medgidia a cucerit titlul la fotbal în Liga a IV-a din judeţul Constanţa

332
CS Medgidia a cucerit titlul la fotbal în Liga a IV-a din judeţul Constanţa - fond-medgidia-performante-1717321506.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Medgidia a înregistrat în ultima vreme mai multe performanţe remarcabile în cadrul mai multor discipline. Sportivii medgidieni au dovedit că antrenamentele zilnice pe care le efectuează nu sunt în zadar. Ultimul exemplu este echipa de fotbal a Medgidiei care a făcut un sezon absolut senzaţional în Liga a IV-a.

CS Medgidia a cucerit trofeul Ligii a IV-a și a sărbătorit alături de fani pe stadionul „Iftimie Ilisei”!

Echipa de pe malul canalului a demonstrat o formă de zile mari, învingând pe CS Eforie cu un scor răsunător de 10-3 în ultima etapă a sezonului. Și juniorii au învins cu 6-0 pe aceeași echipă, terminând

en-fanfare sezonul și ei.

„Acest sezon a fost unul plin de provocări, dar băieții noștri, sub îndrumarea antrenorului Gelu Hampu, au luptat cu determinare și pasiune în fiecare meci. Victorie după victorie, CS Medgidia a arătat că munca grea și devotamentul aduc rezultate spectaculoase. Băieții au fost premiați în cadrul unei ceremonii organizate pe stadionul Iftimie Ilisei cu cupe și medalii și au făcut hora bucuriei în fața suporterilor!

Felicitări echipei pentru acest parcurs extraordinar și pentru că ne-au oferit momente memorabile pe teren”, au transmis reprezentanţii clubului.

Pentru CS Medgidia urmează acum barajul pentru promovarea în Liga a Treia împotriva formaţiei Voinţa Cudalbi.

Performanţe şi ambiţii pentru sportivii de la secţiile CS Medgidia

Ionuț Cristea a participat pentru al doilea an consecutiv la Maratonul Nisipului și a reușit la cursa de 21 de km de semimaraton să încheie pe locul 3 la general.

Traseul celei de-a IX-a ediții s-a întins între plaja Neversea și Reyna, iar startul și sosirea au avut loc la plaja Zoom Beach. Participanții au avut ocazia să concureze la curse de 5, 10, 21 și 42 km. Peste 500 de alergători s-au înscris la toate cele 4 probe. În ciuda provocărilor obișnuite din Dobrogea – nisipul, vântul și soarele, Ionuț a reușit să termine cursa cu 6 minute mai repede decât anul trecut.

„Mi-am depășit condiția. Pregătirea și antrenamentele mele încep să dea roade, iar evoluția mea ca sportiv este din ce în ce mai vizibilă”, a spus Ionuț Cristea.

Totodată, copiii secției de lupte a clubului din Medgidia vor participa la turneul internațional de lupte greco-romane din Republica Moldova, în perioada 3-4 iunie 2024. Aceştia sunt Gabriel Ion (35 kg), Marian Tănase (41 kg), Mario Cantea (41 kg) şi Vlad Mangri (48 kg).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3102 secunde