Play-off-ul de promovare în Liga Naţională de handbal masculin

CS Medgidia pune punct stagiunii cu un meci contra CSM-ului Oradea

174
CS Medgidia pune punct stagiunii cu un meci contra CSM-ului Oradea - 1-1651757238.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia (antrenori Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu) susţine, vineri, 6 mai, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului, partida cu CSM Oradea, contând pentru etapa a 14-a, ultima a play-off-ului de promovare în Liga Naţională.

Meciul este doar unul de palmares, niciuna dintre formaţii neavând şanse de promovare. În clasament, CS Medgidia ocupă locul cinci, cu 18 puncte, în timp ce Oradea este pe poziţia a treia, cu 20 de puncte. Lideră este CSM Reşiţa (30 p), secondată de CSM Odorheiul Secuiesc (27 p).

XXX

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, Constantin Din, a declarat că una dintre primele măsuri pe care le va lua din noua poziţie este legată de modificarea statutului FRH.

„Va trebui să facem o analiză atentă, pentru că trebuie să îmbunătăţim statul federaţiei. Am constatat că statutul are mari lacune, aşa că acesta ar putea fi primul pas. E greu să dau un timp exact când ne vom califica la un turneu final cu naţionala masculină, dar pot să spun că, la nivel de copii şi juniori, în doi-trei ani vom începe să avem calificări şi chiar şi medalii”, a promis Constantin Din.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6672 secunde