Play-off-ul de promovare în Liga Naţională de handbal masculin

CS Medgidia şi-a luat revanşa în faţa rivalei CSU Piteşti

172
CS Medgidia şi-a luat revanşa în faţa rivalei CSU Piteşti - 1-1651563327.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia a obţinut o victorie de palmares, scor 27-23 (16-12), în partida cu CSU Piteşti, disputată în deplasare, în cadrul etapei a 13-a a play-off-ului de promovare în Liga Naţională.

Dornici de a-şi lua revanşa după înfrângerea la două goluri diferenţă din ultima partidă directă, handbaliştii antrenaţi de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu au făcut un joc solid, în care au fost conduşi o singură dată, 0-1 (min. 1). Gazdele au ţinut aproape până în minutul 19, când tabela a indicat ultima oară egalitate, 9-9, apoi Medgidia s-a distanţat treptat, cea mai mare diferenţă fiind înregistrată în minutul 49, 24-19. S-a terminat 27-23 pentru Medgidia, la capătul unei partide în care „panterele” au reuşit multe faze frumoase şi eficiente la semicerc, fructificate cu goluri.

Graţie victoriei de la Piteşti, echipa constănţeană a ajuns la un total de 18 puncte şi a urcat pe locul cinci în clasament, fără nicio şansă însă de promovare. Lideră este CSM Reşiţa (30 p; un meci mai puţin disputat), urmată, în ordine, de CSM Odorheiul Secuiesc (27 p) şi CSM Oradea (20 p).

Etapa viitoare, ultima din actuala stagiune, CS Medgidia va juca, vineri, 6 mai, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului, cu CSM Oradea.

„Ne dorim, la final, să avem publicul aproape. Îi invităm în tribune pe toţi iubitorii handbalului, să vină să susţină echipa”, au transmis reprezentanţii grupării din Medgidia.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3054 secunde