Cupa României la handbal masculin

Steaua, adversara Dobrogei Sud în semifinale. "Ne luptăm pentru trofeu!"

225
Steaua, adversara Dobrogei Sud în semifinale.

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud o va întâlni pe CSA Steaua Bucureşti în semifinalele Cupei României, s-a decis la tragerea la sorţi care a avut loc, miercuri, 4 mai, la sediul Federaţiei Române de Handbal de la Bucureşti. În cealaltă semifinală, faţă în faţă se vor afla CS Dinamo Bucureşti, deţinătoarea trofeului, şi CS Minaur Baia Mare.

Turneul Final Four se va disputa în zilele de 14 şi 15 mai. Prima opţiune pentru organizarea turneului, în urma tragerii la sorţi, o are Minaur Baia Mare, iar a doua a fost atribuită Dobrogei Sud, decizia finală urmând a fi anunţată vineri, 6 mai.

Finalistă în Cupă anul trecut, HC Dobrogea Sud a trecut în turul actualei ediţii a Ligii Naţionale de Steaua, scor 23-18, însă bucureştenii s-au impus în retur, scor 26-22.

„Steaua este un adversar redutabil. Nu pot spune că ne convine sau că era mai bine dacă jucam cu Minaur. Dinamo este favorită. Obiectivul nostru este să jucăm finala şi să luptăm pentru trofeu”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

„Delfinii” au aflat vestea că au „picat” cu Steaua în Cupă pe drumul spre Focşani, unde vor juca meciul cu CSM, din etapa a 24-a, antepenultima din acest sezon al Ligii Naţionale. Partida CSM Focşani - HC Dobrogea Sud se va disputa joi, 5 mai, de la ora 18.30, şi va fi transmisă în direct de HCD TV, pe pagina de Facebook a clubului constănţean.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.564 secunde