CS Năvodari, eliminată din Cupa României la rugby

186
CS Năvodari, eliminată  din Cupa României la rugby - csnavodari-1462197851.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Năvodari a fost învinsă de Stejarul Buzău, scor 14-21 (7-7), pe stadionul din Complexul "Ghencea" din București, în barajul pentru accederea în sferturile de finală ale Cupei României, ediția 2016.

Trupa pregătită de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a avut un început de partidă mai bun, reușind să preia conducerea prin eseul reușit de Onal Agiacai, transformat de Alexandru Trandafir. Buzoienii nu au cedat și au replicat rapid, prin eseul lui Teodor Nițu, iar scorul la pauză era egal, 7-7.

Din păcate, erorile dobrogenilor au fost speculate de adversari, iar scorul a căpătat proporții, 21-7. Cu doar câteva minute înainte de final, Marian Niță a reușit o încercare după o cursă nebună printre "stejarii" Buzăului, dar tabela de marcaj a "înghețat" până la final, scor 21-14 pentru Stejarul Buzău.

Astfel, confruntările din sferturile de finală ale Cupei României sunt: Știința Baia Mare - Stejarul Buzău, SCM Timișoara - CSM Olimpia, Steaua - Politehnica Iași și Dinamo - U Cluj.

Sferturile de finală sunt programate pe 7 mai, finala urmând să aibă loc pe 21 mai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7056 secunde