Liga Națională de handbal feminin

CS Tomis își face "încălzirea" pentru duelul cu HCM Roman

384
După ce și-a testat forțele în turneul amical de la Râmnicu Vâlcea, unde a obținut două victorii și o singură înfrângere, echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța și-a reluat pregătirile încă din a doua zi a anului 2010.
Graba antrenorilor Goran Kurteș și Victor Dăbuleanu este explicabilă: sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor, formația de pe litoral primește vizita HCM-ului Roman, întâlnire contând pentru etapa a noua a Ligii Naționale.
"Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe care a crescut mult din punct de vedere al dezvoltării jocului. Romanul s-a întărit în acest sezon cu inter-naționala Mihaela Tivadar (n.r. - golgetera formației, cu 64 de reușite), iar ambiția și valoarea antrenorului Cornel Bădulescu sunt bine-cunoscute. Însă, noi nu ne mai permitem pași greșiți, trebuie să câștigăm cu orice preț", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.
Înaintea acestei partide, HCM Roman ocupă locul 4 în clasament, cu 11 puncte, la o singură "lungime" de poziția secundă, deținută de HCM Baia Mare. CS Tomis este pe locul 10, cu 6 p.
Cu excepția duelului HC Zalău - U Cluj, programat vineri, 8 ianuarie, de la ora 18.00 și transmis în direct de Digi Sport, celelalte întâlniri ale rundei a noua a LN vor avea loc sâmbătă, 9 ianuarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5997 secunde