Liga Naţională de handbal masculin

CSM Constanţa mizează pe susţinerea publicului în derby-ul cu CSM Bucureşti

176
CSM Constanţa mizează pe susţinerea publicului în derby-ul cu CSM Bucureşti - 1-1695381221.jpg

Articole de la același autor

Neînvinşi în campionat, handbaliştii de la CSM Constanţa vor să continue seria pozitivă în noul sezon al Ligii Naţionale cu o victorie împotriva rivalilor de la CSM Bucureşti, care au avut un start perfect, cu patru succese în patru etape.

Formaţia antrenată de George Buricea joacă primul meci la Sala Sporturilor după senzaţionala calificare în grupele EHF European League şi speră ca tribunele să fie arhipline la fluierul de start.

Derby-ul etapei a cincea din Liga Naţională, CSM Constanţa - CSM Bucureşti, se va disputa duminică, 24 septembrie, de la ora 17.30, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

Week-end cu emoţii şi pentru handbaliştii echipei de tineret a CSM Constanţa, care vor susţine primul lor meci în deplasare în Campionatul Naţional. După victoria de acasă cu CSA Steaua Bucureşti, formaţia antrenată de Enis Murtaza întâlneşte un alt adversar cu nume, pe Dinamo Bucureşti. Meciul din etapa a II-a, Seria B, se joacă în Sala Dinamo, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 15.00.

Nu în ultimul rând, handbaliştii juniori II ai CSM Constanţa îi invită pe iubitorii sportului pe semicerc la primul lor meci la Sala Sporturilor în noul sezon competiţional.

Jucătorii antrenaţi de Ionuţ Puşcaşu vor să repete evoluţia foarte bună din prima etapă a Campionatului Naţional - Seria E, care le-a adus victoria la Cernavodă. Echipa constănţeană o întâlneşte pe LPS Brăila, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5747 secunde