Divizia A la handbal feminin, Seria A

CSU Neptun, galop de sănătate în deplasarea de la Bucureşti

108
CSU Neptun, galop de sănătate în deplasarea de la Bucureşti - 1-1674386377.jpg

Articole de la același autor

Veritabil galop de sănătate pentru handbalistele de la CSU Neptun Constanţa, care, sâmbătă, în etapa a 13-a a Diviziei A, Seria A, au obţinut o victorie categorică, scor 43-23 (18-8), în partida cu ACS Spartac Bucureşti, susţinută în deplasare.

Formaţia de pe litoral, antrenată de Lăcrămioara Ilie şi Enis Murtaza, nu a întâmpinat nici cea mai mică rezistenţă din partea unei adversare extrem de slabe, care în actuala stagiune nu a reuşit să învingă pe nimeni.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CSU Ştiinţa Bucureşti - ACS Şc. 181 SSP Bucureşti 38-21, CS Rapid Bucureşti II - CSM Unirea Slobozia 30-34, ACS Unirea Dobroeşti - HC Dunărea Brăila II 16-27, CSM Bucureşti II - SCM Gloria Buzău II 30-27.

ACS Activ Prahova Ploieşti a stat.

În clasament, CSU Neptun ocupă locul cinci, cu 21 de puncte. Lideră este CSU Ştiinţa Bucureşti (36 p), urmată, în ordine, de ACS Activ Prahova Ploieşti (28 p, un meci mai puţin disputat) şi CSM Unirea Slobozia (28 p, golaveraj inferior).

XXX

CS Rapid Bucureşti a învins-o, cu scorul de 36-31 (15-11), pe CS Dacia Mioveni, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, ultima a turului.

Campioana a reuşit astfel a şasea sa victorie consecutivă în campionat.

Foto: Facebook / CSU Neptun Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7698 secunde