Din nou „marinari”! Ionuţ Vînă şi Damien Dussaut au revenit la FCV Farul

154
Din nou „marinari”! Ionuţ Vînă şi Damien Dussaut au revenit la FCV Farul - 1-1687079979.jpg

Articole de la același autor

Continuă campania de achiziţii la FCV Farul Constanţa, conducerea campioanei României anunţând că şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Ionuţ Vînă şi fundaşului francez Damien Dussaut, ambii mai îmbrăcând, în trecut, tricourile de „marinari”.

Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Ionuţ Vînă (28 ani) are în palmares un titlu de campion (2017), două Cupe ale României (2019, 2020) şi o Supercupă a României (2019). A jucat în 107 meciuri pentru FC Viitorul Constanţa, în care a marcat opt goluri şi a oferit 10 pase decisive.

Fundaşul dreapta Damien Dussaut s-a alăturat deja lotului aflat în cantonament la Poiana Braşov. În vârstă de 28 de ani, Dussaut este fost internaţional U19 şi U20 al Franţei. A mai evoluat în 70 de partide pentru clubul de la malul Mării Negre, în perioada 2019-2022.

Farul i-a mai transferat, în această vară, pe fundaşul portughez Fabio Vianna (FC Argeş), atacantul brazilian Rivaldinho (ex-Universitatea Craiova), atacantul Nicolae Carnat (CS Mioveni) şi mijlocaşul argentinian Marco Borgnino (Nacional Madeira).

Totodată, gruparea de pe litoral s-a despărţit de Vlad Morar, Rolandas Baravykas şi Carlo Casap.

XXX

În această perioadă, fotbaliştii Farului sunt în cantonament în Poiana Braşov, unde vor rămâne până vineri, 23 iunie.

Apoi, între 26 iunie şi 3 iulie, lotul Farului va efectua un nou stagiu de pregătire, de această dată în Polonia, la Opalenica. „Marinarii” vor fi cantonaţi la hotel Remes, locul unde au fost cazaţi şi Cristiano Ronaldo, Pepe, Nani, Bruno Alves, Miguel Veloso şi ceilalţi internaţionali portughezi cu ocazia Campionatului European din 2012.

Partidele amicale ale Farului în cantonamentul din Polonia:

- 29 iunie, ora 11 (Remes): adversar momentan nestabilit;

- 29 iunie, ora 18 (Remes): Farul - Pogon Szczecin (Polonia);

- 2 iulie, ora 11 (Remes): Farul - Banik Ostrava (Cehia);

- 2 iulie, ora 18 (Poznan): Farul - Warta Poznan (Polonia).

Primul meci oficial al Farului va avea loc în data de 8 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în compania celor de la Sepsi OSK, în Supercupa României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4649 secunde