Preliminariile EURO 2024 la fotbal

Valentin Ţicu, convocat de urgenţă la naţională pentru meciul cu Elveţia

220
Valentin Ţicu, convocat de urgenţă la naţională pentru meciul cu Elveţia - 1-1687082204.jpg

Articole de la același autor

Fundaşul stânga Valentin Ţicu, de la Petrolul Ploieşti, a fost convocat de urgenţă la naţionala de fotbal a României, din cauza problemelor cu care se confruntă selecţionerul Edward Iordănescu pe acest post înaintea meciului cu Elveţia, din preliminariile Campionatului European 2024.

„Având în vedere că trei fundaşi laterali - Andrei Raţiu, Mario Camora şi Raul Opruţ - acuză probleme medicale, iar şansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveţia sunt minime, selecţionerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa naţională pe Valentin Ţicu”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

În vârstă de 22 de ani, Ţicu se afla în cantonamentul naţionalei Under-21 care se pregăteşte, la Mogoşoaia, pentru Campionatul European de tineret, ce va avea loc în România şi Georgia.

Fundaşul Petrolului s-a alăturat lotului primei reprezentative, duminică, la Zurich.

Tricolorii au reuşit o remiză preţioasă, scor 0-0, vineri seară, în deplasare, cu Kosovo, iar luni, 19 iunie, de la ora 21.45, pe Swissporarena din Lucerna, vor înfrunta puternica reprezentativă a Elveţiei, într-o partidă contând pentru Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Clasamentul grupei are următoarea configuraţie: 1. Elveţia (9 p), 2. România (7 p), 3. Israel (4 p), 4. Kosovo (3 p), 5. Andorra (1 p), 6. Belarus (0 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0516 secunde