Liga Națională de handbal masculin

Duel de foc la Sala Sporturilor. HCDS înfruntă Steaua, în ultimul meci al turului

196
Duel de foc la Sala Sporturilor. HCDS înfruntă Steaua, în ultimul meci al turului - hcds-1575406640.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud se află în fața unui nou meci foarte greu în Liga Națională. Elevii lui Djordje Cirkovic vor da piept, astăzi, de la ora 18.25, la Sala Sporturilor, cu CSA Steaua București, o formație redutabilă. 


Partida contează pentru etapa cu numărul 13 din Liga Zimbrilor și este una extrem de importantă pentru constănțeni, care, în cazul unei victorii, îi pot depăși în clasament pe roș-albaștrii. Meciul cu Steaua este ultimul pentru HCDS din actualul tur de campionat, iar acest lucru îl face și mai important. 


Constănțenii mizează pe o atmosferă incendiară în Sala Sporturilor, acolo unde suporterii i-au purtat de foarte multe ori spre victorie. 


"Ne așteaptă un meci foarte greu, dar sper să continuăm seria bună și să obținem victoria. Rămânem concentrați pe ceea ce trebuie să facem. Obiectivul pentru noi este clasarea pe primele trei locuri, asta ar trebui să fie în capul fiecărui jucător. Vom întâlni o echipă bună. Domnul Sandu Iacob ne cunoaște, dar și noi îl cunoaștem pe dânsul. Atacul este punctul lor forte, la noi apărarea. Eu cred că în apărarea lor e o pâine de mâncat. Să sperăm că vom avea și publicul alături de noi în număr cât mai mare, chiar dacă se joacă în timpul săptămânii", a declarat Ionuț Nistor, pentru site-ul oficial al clubului constănțean. 
Partida va fi una extrem de dificilă, mai ales că Steaua este condusă de pe margine de Sandu Iacob, fostul antrenor al HCDS în sezonul 2017/2018. Acesta îi cunoaște foarte bine pe constănțeni, ceea ce reprezintă un avantaj pentru oaspeți. De altfel, cu 340 de goluri marcate, Steaua are al doilea atac din campionat, după Dinamo (350), care și-a rotunjit serios golaverajul în urma victoriei recente la 20 de goluri diferență din meciul cu CSM Făgăraș. Constănțenii, în schimb, au cea mai bună apărare, cu 279 de goluri primate. 


"După rezultatul dezamăgitor cu CSM, Steaua vine să se bată pentru trei puncte, dar și noi avem ambiție să luăm trei puncte. Vom vedea cine câștigă, apărarea noastră sau atacul lor? Ei foarte ușor trec de 30 de goluri pe meci, noi avem șapte etape consecutive cu maximum 22 goluri primite. Aici va fi cheia meciului", a adăugat și antrenorul principal al HCDS, Djordje Cirkovic. 


HCDS este pe locul 5 în clasamentul Ligii Naționale, cu 19 puncte. Steaua a pierdut în etapa trecută, pe teren propriu, scor 28-31 cu CSM București, și a rămas pe locul 4, cu 22 de puncte. Dacă vor câștiga, constănțenii vor încheia turul peste Steaua, datorită golaverajului mai bun. 


HC Dobrogea Sud - Steaua va fi condus de arbitrii internaționali B. Stark și R. Ștefan, iar observator federal va fi Valter Dăncescu. 


TVR 1 va transmite meciul, în direct, de la ora 18.25. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5028 secunde