Echipele naţionale de beach-handball, stagii de pregătire reuşite

134
Echipele naţionale de beach-handball, stagii de pregătire reuşite - handbal-plaja-1681304834.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională feminină de beach-handball a încheiat cu bine stagiul de pregătire de la Chieti (Abruzzo, Italia), unde s-a pregătit pentru Campionatul European de la Nazare/Portugalia, ce va avea loc în perioada 24-28 mai.

Adrian Georgescu, conf.univ.dr la Facultatea de Educatie Fizica și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanţa și Roxana Jelescu, profesor la Clubul Sportiv Școlar Nr.1 Constanţa, au avut sub comandă cele mai bune 12 jucătoare de handbal pe plajă din România, un lot tânăr, dornic să facă o figură frumoasă la europene.

Tricolorele au disputat mai multe meciuri de pregătire în compania echipei similare a Italiei, în urma cărora cei doi tehnicieni români au tras concluziile necesare și au lucrat cu echipa în special la capitolul omogenizare și strategii de joc.

Echipa feminină de beach-handball a României va evolua la Nazare în Grupa D, alături de experimentatele naționale al Spaniei, Poloniei și Croației.

XXX

Și la echipa de băieți de beach-handball este antrenor și director de la CSS Medgidia, respectiv antrenor la CS Medgidia, Ionut Deli-Iorga. Acesta este însoţit de Mihai Rohozeanu.

Echipa de băieți participă și ea într-un stagiu de pregătire tot în Chieti, în perioada 26-30 aprilie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5912 secunde