Elizabeta Samara, medaliată cu bronz la WTT Contender Rio de Janeiro

361
Elizabeta Samara, medaliată cu bronz la WTT Contender Rio de Janeiro - 1-1692088441.jpg

Articole de la același autor

Constănţeanca Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs au cucerit medalia de bronz în proba de dublu feminin din cadrul turneului de tenis de masă WTT Contender Rio de Janeiro (Brazilia).

Cele două tricolore şi-au unit forţele şi au urcat pe podium. Victoriile de pe tablou, în faţa perechilor Barbora Balazova (Slovacia) / Hana Matelova (Cehia), scor 3-1, şi Yoon Hyobin / Kim Hayeong (Coreea de Sud), scor 3-0, le-au adus pe Eliza şi Bernie în postura de a disputa semifinala, o mare provocare. În această fază, româncele le-au întâlnit pe Shin Yubin şi Jeon Jihee (Coreea de Sud), care formează perechea numărul 1 mondial, iar asiaticele s-au dovedit a fi mai bune, încheind conturile în minimum de seturi, scor 3-0 (14-12, 11-8, 11-6).

Astfel, Bernadette Szocs a ajuns la patru medalii câştigate în circuitul WTT, de-a lungul ultimelor două săptămâni, în competiţiile care au reunit sportivi de top la nivel internaţional.

WTT Contender Rio de Janeiro 2023 s-a încheiat odată cu semifinala probei de simplu feminin, fază în care Bernie s-a calificat după trei meciuri dominate pe tablou. Românca a luptat la fel pentru locul în finală, dar în cele din urmă a fost medalie de bronz, după 0-3 (8-11, 7-11, 6-11) cu Hina Hayata (Japonia), principala favorită.

Anterior, la WTT Contender Lima 2023, Bernadette Szocs obţinuse argintul la simplu feminin şi argintul la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4155 secunde