Etapa de Cupă Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râşnov, anulată

306
Etapa de Cupă Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râşnov, anulată - schi-rasnov-1707490312.jpg

Articole de la același autor

Etapa de Cupă Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râşnov, competiţie care ar fi trebuit să se desfăşoare în perioada 16-18 februarie, a fost anulată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Schi-Biatlon pe pagina sa de Facebook.

Competiţia a fost anulată după ce temperaturile de până la 14 grade din ultimele zile, neobişnuite pentru această perioadă a anului, au dus la topirea zăpezii.

„Ne pare foarte rău că nu vom putea asista şi în acest sezon la spectacolul sportiv pe care cele mai bune săritoare cu schiurile din lume l-ar fi făcut pe trambulina de la Râşnov. Condiţiile meteorologice din ultimele zile ne-au adus în imposibilitatea de a găzdui această etapă de Cupă Mondială”, a declarat secretarul general al Federaţiei Române de Schi-Biatlon, Puiu Gaspar.

România organizează etape de Cupă Mondială încă din anul 2013, făcând astfel parte dintr-un circuit select al ţărilor alese de Federaţia Internaţională de Schi pentru a organiza astfel de competiţii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6182 secunde