FC Farul s-a despărţit de atacantul Constantin Budescu înaintea duelului cu Universitatea Craiova

1015
FC Farul s-a despărţit de atacantul Constantin Budescu înaintea duelului cu Universitatea Craiova - 1-1715510259.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Farul Constanţa şi mijlocaşul ofensiv Constantin Budescu au stabilit, de comun acord, ca, începând de sâmbătă, 11 mai, să înceteze relaţiile contractuale.

Transferat în vara anului trecut la formaţia de pe litoral, Constantin Budescu a evoluat de 29 de ori în tricoul alb-albastru, reuşind opt goluri şi nouă pase decisive în toate competiţiile.

„Mulţumim, «Budi», pentru toate reuşitele în tricoul echipei noastre şi mult succes mai departe!”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Fără Budescu, FC Farul va înfrunta, luni, 13 mai, de la ora 20.30, pe stadionul „Central” al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, pe Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a noua, penultima, a play-off-ului Superligii la fotbal.

„Marinarii” mai au şanse pur teoretice pentru a încheia competiţia pe locul trei. Victoria în duelul direct cu oltenii este necesară, dar nu şi suficientă, Farul trebuind să câştige în ultima rundă, la Cluj, în timp ce Sepsi să încurce pe Universitatea chiar la Craiova.

Preţul biletelor pentru meciul cu Universitatea Craiova este următorul: 100 de lei - Tribuna 1, 80 de lei - Tribuna 2 şi 40 de lei - peluze.

Juniorii U15, în finala mică a Ligii Elitelor

Sâmbătă, 11 mai, la Baza Arcom, s-a disputat manşa retur a semifinalei Ligii Elitelor U15 (jucători născuţi după 1 ianuarie 2009), între FCSB U15 şi Farul U15.

Învinsă pe teren propriu la capătul manşei tur (1-2), Farul U15 nu a izbutit să refacă acest handicap şi a remizat în returul din capitală, scor 1-1, ratând calificarea în finala mare a Ligii Elitelor U15.

Golul constănţean din retur a fost înscris de Alexandru Telehoi.

În cealaltă semifinală, manşa retur: CSA Steaua U15 - Universitatea Craiova U15 0-1, 5-3 după 11 m (4-3 în tur).

Pentru Farul U15, urmează finala mică a Ligii Elitelor U15, pe care elevii lui Marius Axinciuc o vor susţine contra formaţiei Universitatea Craiova U15, pe 19 mai.

Finala Ligii Elitelor U15, dintre FCSB U15 şi CSA Steaua U15, este programată pe 19 mai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3305 secunde