FC Farul porneşte cu şansa a doua în derby-ul cu FCSB, din Superligă

660
FC Farul porneşte cu şansa a doua în derby-ul cu FCSB, din Superligă - 1-1714118225.jpg

Articole de la același autor

Bătălie acerbă pentru locul al doilea în Superliga la fotbal. În timp ce titlul de campioană este arvunit de FCSB, care a avut de departe cel mai bun/omogen lot în acest sezon, pentru poziţia secundă există nu mai puţin de patru pretendente.

FC Farul Constanţa (locul doi, 35 puncte) are o misiune extrem de dificilă în deplasarea de la Bucureşti, unde, în etapa a şaptea a play-off-ului, o va înfrunta pe FCSB (locul întâi, 46 p), derby-ul fiind programat sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. În eventualitatea unei înfrângeri, „marinarii” ar putea coborî până pe locul patru, însă surprizele nu sunt excluse.

Celelalte partide ale rundei se vor disputa după următorul program: duminică, 28 aprilie, ora 21.00: CFR Cluj (locul patru, 34 p) - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (locul şase, 28 p); luni, 29 aprilie, ora 20.30: FC Rapid Bucureşti (locul cinci, 29 p) - Universitatea Craiova (locul trei, 34 p).

XXX

În derby-ul etapei a şaptea din Superliga feminină la fotbal, Farul a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasare cu principala contracandidată la titlu, Universitatea Cluj. O remiză care păstrează formaţia constănţeană la o diferenţă de trei puncte de actuala campioană, cu cinci etape rămase până la finalul sezonului.

În runda următoare, Farul va juca, tot în deplasare, cu Csikszereda Miercurea Ciuc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4889 secunde