Urmează un weekend cu meciuri spectaculoase în Liga a Patra din judeţul Constanţa

446
Urmează un weekend cu meciuri spectaculoase în Liga a Patra din judeţul Constanţa - fond-liga-4-nou-1712149621.jpg

Articole de la același autor

Liga a Patra din judeţul Constanţa continuă să fie extrem de spectaculoasă, chiar dacă nu se află în atenţia tuturor, pentru că meciurile nu sunt televizate, aşa cum se întâmplă la marile competiţii. Competiţia se apropie de etapa cu numărul 24, astfel putem spune că în week-end se anunţă show pe toate stadioanele din judeţ.

Liderul clasamentului, CS Medgidia, va da piept pe teren propriu cu CSO Ovidiu. Medgidienii au 57 de puncte după 23 de meciuri şi se află la patru lungimi în faţa ocupantei locului secund, CS Viitorul Hârşova.

De partea cealaltă, formaţia din Ovidiu este pe locul 11, cu 26 de puncte, astfel că pleacă cu a doua şansă în întâlnirea de la Medgidia.

Tot în week-end, CS Năvodari va primi pe stadionul „Flacăra” vizita formaţiei CS Danubius Rasova.

Năvodărenii se află pe locul 8 în clasament, cu 39 de puncte, în timp ce formaţia din Rasova este pe 9, cu 37 de puncte. Aşadar, cele două echipe sunt vecine de clasament şi astfel se anunţă o partidă spectaculoasă care va avea loc la Năvodari. Un alt meci interesant va fi cel dintre CS Lumina şi CS Ştiinţa ACALAB Poarta Albă.

Echipa din Lumina este pe locul 12, cu 24 de puncte, iar formaţia din Poarta Albă se află două lungimi mai jos, cu 16 puncte.

AS Viitorul Pecineaga va avea parte de un meci foarte dificil pe teren propriu pentru că va primi vizita redutabilei formaţii, CS Agigea.

Gruparea din Pecineaga este pe locul 17, cu 9 puncte, în timp ce formaţia din Agigea se află pe potiţia a patra, cu 52 de puncte.

„Lanterna Roşie” a clasamentului, CS Eforie, va avea o misiune aproape imposibilă pe teren propriu în faţa celor de la CS Viitorul Cobadin.

Echipa din Eforie este ultima clasată, cu 8 puncte, iar formaţia din Cobadin se află pe locul 6, cu 42 de puncte.

AS Portul Constanţa va primi în week-end vizita echipei CSC Mihail Kogălniceanu într-un meci extrem de important pentru ambele formaţii.

Portul este pe locul 13, cu 21 de puncte, iar echipa din Mihail Kogălniceanu se află pe locul 15, cu 14 puncte.

CS Poseidon Limanu îşi va încânta suporterii pe propriul teren la ora meciului cu CS Farul Tuzla.

Echipa din Limanu este pe locul 5, cu 47 de puncte, iar formaţia din Tuzla se află pe locul 16, cu 10 puncte. Practic, Poseidon Limanu este favorită clară la obţinerea victorieie, dar, aşa cum se întâmplă întotdeauna, există şi multe surprize.

Una dintre cele mai spectaculoase formaţii din clasament, CS Sparta Techirghiol, va juca pe teren propriu împotriva celor de la CSO Murfatlar.

Echipa din Techirghiol este pe locul 3, cu 52 de puncte şi speră în continuare la promovarea în Liga a Treia, iar CSO Murfatlar se află pe locul 7, cu 41 de puncte.

Ultimul meci din etapa cu numărul 24 se va disputa între CS Victoria Cumpăna şi CS Viitorul Hârşova

Hârşovenii sunt favoriţi clar, fiind pe locul al doilea cu 53 de puncte, iar CS Victoria Cumpăna se află pe locul 10, cu 35 de puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4475 secunde