România U20 a remizat, scor 0-0, cu reprezentativa similară a Italiei

171
România U20 a remizat, scor 0-0, cu reprezentativa similară a Italiei - romania-egal-1711113895.jpg

Articole de la același autor

Selecţionatele de fotbal Under-20 ale României şi Italiei au terminat la egalitate, 0-0, la Târgovişte, într-un meci din Elite League U20.

Echipa antrenată de Costin Curelea a reuşit un rezultat bun în faţa liderului, deşi a fost dominată autoritar în repriza secundă.

România a început destul de bine şi a reuşit chiar să îşi creeze câteva ocazii notabile, după care oaspeţii au pus stăpânire pe joc.

Filip (CFR Cluj) a avut o şansă bună în chiar minutul 2, când a reluat din voleu pe lângă poarta oaspeţilor. Prima ocazie a Italiei a fost semnată de Raimondo (15), a cărui lovitură de cap nu i-a dat emoţii lui Robert Popa (FCU Craiova).

În min. 23, şutul lui Borduşanu (Dinamo) a fost blocat in extremis de Angori, după care Filip a trimis alături din foarfecă.

Oaspeţii au ratat apoi prin Raimondo (35), al cărui şut din unghi a fost respins de Popa, şi prin Riccio (36), a cărui reluare a fost blocată la sacrificiu de Gabriel David (FC Botoşani).

În prima repriză, Bodişteanu a scăpat singur spre poarta adversă, a fost ţinut de un fundaş italian, dar arbitrul Florin Andrei a lăsat jocul să continue, deşi putea acorda chiar cartonaş roşu.

În repriza secundă, Raimondo a fost în prim plan, cu mai multe ocazii mari de gol. A trimis în transversală din careu (56), după care Cherubini a şutat peste poartă de la 13 metri. Acelaşi Raimondo a reluat imprecis de la 11 metri (64), iar apoi Popa s-a remarcat la lovitura sa de cap (66).

În min. 70, Strata l-a faultat pe DiStefano în marginea careului, dar arbitrul nu a acordat penalty-ul cuvenit oaspeţilor.

Tricolorii au avut o acţiune cu potenţial pe final (87), dar Atanas Trică (CS Tunari) a trimis slab spre poartă.

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului internaţional Take Macri, decedat recent.

Acesta este primul punct obţinut de selecţionata U20 a României în duelurile cu Italia U20 din ultimii trei ani, după 0-7 în 2021 (deplasare) şi 1-2 în 2022 (acasă).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7755 secunde