Ianis Hagi s-a decis! A anunțat unde vrea să joace din sezonul viitor

289
Ianis Hagi s-a decis! A anunțat unde vrea să joace din sezonul viitor - ianis-vrea-1711113854.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi (25 de ani) este în acest moment împrumutat la Deportivo Alaves, în prima ligă a Spaniei.

Văzut ca un adevărat star atunci când a fost transferat, Ianis a marcat doar două goluri și a oferit o pasă decisivă în cele 22 de meciuri jucate.

Totuși, Ianis Hagi a dezvăluit recent, într-un interviu acordat celor de la Marca, faptul că s-a adaptat excelent în La Liga.

Întrebat de către jurnaliști dacă și-ar dori să continue în campionatul Spaniei, mijlocașul român a vorbit la superlativ despre liga în care activează în acest moment și a anunțat că își dorește să rămână în Primera Division.

„Iubesc nivelul din La Liga, iubesc totul în Spania: echipele, competiția dintre jucători și echipe, presiunea care există aici. Simt că este campionatul în care pot avea cel mai mare succes și în care îmi pot arăta toate calitățile. Este liga pe care am urmărit-o de când eram copil și a fost mereu visul meu să fiu aici. Sunt aici acum și vreau să fiu aici mult timp! (n.r. Te vezi aici în viitor, peste un an?) Da, sunt acolo unde vreau să fiu. Este fotbalul în care vreau să cresc, este fotbalul care cred că poate debloca versiunea mea cea mai bună. Sunt aici de doar 6-7 luni și deja simt că sunt un jucător mai bun, cresc în fiecare zi, la antrenamente și la jocuri. Simt că progresez în fiecare zi și cred că în viitorul apropiat voi arăta tuturor cine sunt”, a spus Ianis Hagi, potrivit sursei citate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7021 secunde