FC Farul a pierdut derby-ul cu FCSB

Hagi: „Trebuie să ne vedem acum de lupta noastră pentru a prinde Europa”

329
Hagi: „Trebuie să ne vedem acum de lupta noastră pentru a prinde Europa” - 1-1714290016.jpg

Articole de la același autor

După trei victorii consecutive, FC Farul Constanţa a pierdut, scor 1-2 (0-1), partida de pe Arena Naţională cu FCSB, contând pentru etapa a şaptea a play-off-ului Superligii la fotbal, bucureştenii devenind cu acest prilej noii campioni ai României.

O partidă decisă şi de greşeala de la golul doi al gazdelor, în care reuşita lui A. Băluţă a fost validată deşi mingea părăsise anterior suprafaţa de joc.

Au marcat: Miculescu (min. 26), Băluţă (min. 85), respectiv Rivaldinho (min. 79).

„Felicitări celor de la FCSB! A fost cea mai constantă şi mai pragmatică echipă, e campioana României şi trebuie să o felicităm. Cred eu că merită titlul. Noi am încercat, am vrut, dar nu am prins o zi bună, atât s-a putut. FCSB e într-un moment pozitiv, joacă bine. Noi trebuie să ne vedem acum de lupta noastră pentru a prinde Europa, pentru că vom avea meciuri foarte grele în continuare”, a declarat, după meci, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

FC Farul: Buzbuchi, Sîrbu (min. 46, Benchaib), Larie (min. 67, Nedelcu), M. Popescu, Gustavo, Vînă (min. 78, Casap), Queiros, Grameni (min. 67, N. Popescu), Ganea, L. Munteanu, Andronache (min. 46, Rivaldinho). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde