Primăria Cumpăna celebrează familia printr-un spectacol de teatru

3054
Primăria Cumpăna celebrează familia printr-un spectacol de teatru - cumpana-ziua-familiei-1715510738.jpg

Articole de la același autor

Ziua Internațională a Familiei va fi sărbătorită și în acest an la Cumpăna. Primăria şi Consiliul Local ale comunei Cumpăna, vă invită miercuri, 15 mai 2024, ora 17:00, în Sala de spectacole a Casei de Cultură din localitate, pentru a sărbători împreună.


În cadrul evenimentului vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează „Nunta de Aur”. De asemenea, vor fi celebrate şi tinerele familii care în acest an își unesc destinele, prin încheierea căsătoriei. Acestea vor primi în dar flori, diplome şi daruri.


“Tuturor familiilor le vom oferi un frumos spectacol! Studenții și Profesorii Facultății de Arte (Secția Teatru) a Universității “Ovidius” din Constanța vor pune în scenă piesa de teatru ”Fii Cuminte, Cristofor!” de Aurel Baranga. Un spectacol inedit, o comedie spumoasă, scrisă după regulile teatrului bulevardier, care dezbate, cu umor și ironie, o temă mereu actuală: (ne)fericirea conjugală, în care autorul înveleşte drama cuplului plictisit într-o comedie de tip farsă, abordează tema perenă a familiei şi a încercărilor prin care trec partenerii atunci când armonia începutului este erodată de trecerea anilor.


În încheierea serii, Ansamblul “Doina Cumpenei” va debuta într-o nouă formulă cu un moment folcloric - coregraf Constantin Olteanu!”, se arată în comunicatul Primăriei Cumpăna.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3222 secunde