Florin Răducioiu: „Aş dori să câştige Farul titlul, e echipa cea mai frumoasă şi mai ofensivă”

159
Florin Răducioiu: „Aş dori să câştige Farul titlul, e echipa cea mai frumoasă şi mai ofensivă” - raducioiu-farul-1684420318.jpg

Articole de la același autor

Fostul fotbalist Florin Răducioiu a declarat, joi, că şi-ar dori ca titlul în actualul sezon al Superligii să fie câştigat de Farul Constanţa, echipă care în opinia sa a jucat cel mai frumos şi ofensiv fotbal.

„Îmi place foarte mult trofeul Superligii, este simplu, dar în acelaşi timp special pentru că are gravate şi aceste motive tradiţionale. Chiar mi-ar fi plăcut să-l ridic şi eu. Cine îl va ridica sezonul ăsta? Eu fiind adeptul unui joc frumos şi ofensiv. Aş dori ca echipa lui Hagi să câştige titlul, pentru că a fost echipa cea mai bună. Dar cum fotbalul e foarte imprevizibil, iată că şi FCSB are o şansă. Şi într-adevăr, duminică va fi un meci foarte complicat pentru ambele echipe. Dar repet, aş dori să câştige Farul pentru că este echipa cea mai frumoasă şi mai ofensivă, care ne-a oferit un fotbal de mare calitate”, a spus Răducioiu.

„Duminică lipseşte Alibec, dar, aşa cum a spus şi Hagi, ei au câştigat împotriva altor echipe fără el. Sunt convins că şi de data asta va fi aşa. Au mai fost mari campioni care nu au jucat în anumite meciuri la echipele lor şi au câştigat titluri europene sau mondiale”, a adăugat fostul atacant.

Răducioiu a menţionat că tot ce a făcut Gheorghe Hagi la Farul Constanţa trebuie să fie un exemplu în sportul românesc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4742 secunde