Suporterii fotbalului din București și Cluj-Napoca au admirat trofeul UEFA Under 21 Championship

145
Suporterii fotbalului din București și Cluj-Napoca au admirat trofeul UEFA Under 21 Championship - trofeu-euro-1684327991.jpeg

Articole de la același autor

România, țară gazdă pentru U21EURO în 2023, cel mai important turneu continental al anului, a pregătit o acțiune specială pentru iubitorii fotbalului: un Trophy Tour în orașele unde se vor juca meciurile din țara noastră: București și Cluj-Napoca.

Turneul final UEFA Under 21 Championship va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023 și se va desfășura în paralel în România și Georgia.

Această acțiune specială a fost promovată cu o provocare în fiecare oraș, astfel că o serie de personalități au dezvăluit indicii care au oferit șansa iubitorilor fotbalului să fie primii care au putut vedea trofeul live. Evenimentul a marcat 50 de zile până la deschiderea turneului UEFA Under 21 Championship 2023.

La București, Ianis Hagi a dat startul ștafetei de indicii, urmat apoi de Pavel Bartoș, Otravă, Cătălin Oprișan și Cabral. La Cluj-Napoca, tot Ianis Hagi, ambasadorul U21Euro în România, a dat startul ștafetei și apoi au urmat indicii de la Pavel Bartoș, Ionuț Rada, Ivan Anișoreac și Marius Niculae. Toți suporterii care au descifrat indiciile și au aflat astfel numele locațiilor unde a fost amplasat trofeul au putut câștiga mingi-suvenir, iar restul de suporteri au putut să participe la o tragere la sorți cu premii constând în bilete la meciurile organizate în fiecare oraș.

În total, la București pe 6 și 7 mai, iar la Cluj-Napoca pe 13 și 14 mai au venit peste o mie de suporteri pentru a se fotografia cu trofeul U21Euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0594 secunde