Fostul internaţional de tineret Răzvan Ducan a semnat cu FC Farul

131
Fostul internaţional de tineret Răzvan Ducan a semnat cu FC Farul - 1-1719398124.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Farul Constanţa a ajuns la un acord cu fotbalistul Răzvan Ducan, care a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu gruparea alb-albastră.

În vârstă de 23 de ani (născut la 9 februarie 2001), Răzvan Ducan evoluează pe postul de portar, are 1.92 m, este format de Unirea Petrolul Videle şi apoi FCSB, iar în carieră a mai evoluat pentru FC Argeş, AFC Turnu Măgurele, CS Mioveni şi ultima dată pentru FC Botoşani.

Este fost internaţional de tineret al României.

„Mult succes şi cât mai multe realizări alături de Farul, Răzvan!”, au transmis reprezentanţii clubului constănţean.

Răzvan Ducan este cel de-al patrulea transfer al alb-albaştrilor în această vară, după Gabriel Iancu, Mihai Bălaşa şi Andrei Ciobanu.

La feminin, campioana României, Farul Constanţa, a realizat un nou transfer pentru sezonul 2024/2025, în care ţinteşte un parcurs cât mai bun în UEFA Women's Champions League, dar şi obţinerea unui nou titlu în Superligă. Astfel, pe „corabie” a urcat internaţionala Republicii Moldova Carolina Ţabur (26 ani), care evoluează pe postul de atacant şi are aproape 50 de partide pentru naţionala Moldovei.

În ultimele sezoane, ea a jucat pentru Olimpia Cluj, alături de care a obţinut trei titluri de campioană şi două Cupe ale României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4125 secunde