Victorioasă în baraj, CS Medgidia a promovat în Liga a III-a la fotbal

210
Victorioasă în baraj, CS Medgidia a promovat în Liga a III-a la fotbal - 1-1719218334.jpg

Articole de la același autor

Performanţă pe malul Canalului! Echipa de fotbal CS Medgidia a reuşit să obţină promovarea în Liga a III-a, după un sezon foarte bun, plin de momente memorabile.

În meciul retur al barajului de promovare, formaţia din Medgidia a învins-o pe Voinţa Cudalbi (Galaţi), cu scorul de 4-1. Deşi la pauză tabela indica egalitate, 1-1, dobrogenii s-au desprins şi au făcut o repriză secundă excelentă, în care nu au lăsat oaspeţilor nicio şansă.

Pentru CS Medgidia, au marcat: Dănuţ Petrescu (penalty), Cojocaru, Dogaru şi Iftime.

În manşa tur, pe terenul Voinţei, victoria revenise tot celor de la CS Medgidia, scor 2-1.

„Ne pregătim acum pentru provocările Ligii a III-a şi suntem hotărâţi să continuăm pe drumul performanţei. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie şi promitem că vom lupta la fel de motivaţi şi în Liga a III-a”, au transmis reprezentanţii grupării din Medgidia.

Celelalte două echipe din Regiunea 7 - în care a fost repartizată CS Medgidia - care au reuşit promovarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării sunt CSM Adjud (Vrancea), 2-1 şi 1-1 cu Voinţa Lanurile (Buzău), şi Viitorul Cireşu (Brăila), 4-0 şi 2-1 cu Pescăruşul Sarichioi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.569 secunde