Fotbal / Campania „Alcoolul nu te face mare”, pe tabelă la meciurile echipei naționale

86
Fotbal / Campania „Alcoolul nu te face mare”, pe tabelă la meciurile echipei naționale - 1-1668608663.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal și Poliția Română, în parteneriat cu Asociația Berarii României, lansează campania „Alcoolul nu te face mare” pe stadioane, la meciurile echipei naționale de fotbal și la meciurile selecţionatei U21. Scopul campaniei este să prevină și să descurajeze consumul de alcool în rândul minorilor.

Primul meci la care vor fi comunicate mesajele campaniei este amicalul România - Slovenia, care se va disputa, joi, 17 noiembrie, pe Cluj Arena, unde Federația Română de Fotbal așteaptă aproape 30.000 de spectatori. Potrivit Federației Române de Fotbal, aproximativ 10% din publicul prezent la meciurile echipei naționale de fotbal sunt minori.

În pauze și înaintea meciurilor, va fi proiectat pe tabelele de marcaj și videoproiectoarele stadioanelor videoclipul piesei „Ia stai cu tata” de Satra D.A.D.Z, în care taţii folosesc ritmul trap pentru a convinge minorii să nu bea alcool. De asemenea, Poliția Română va dezvolta activări despre efectele negative ale consumului de alcool pentru adolescenți pe stadioane, în zona dedicată familiilor, va distribui ghiduri „Alcoolul nu te face mare” și va oferi premii minorilor spectatori la meciuri.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.471 secunde